Skip to main content

EHM9000 Bitirme Çalışması Poster ve Sözlü Sunumları ve Program Çıktıları Anketi

Sevgili öğrenciler,

Öncelikle, mezuniyet aşamasına gelmiş siz değerli öğrencilerimizi tebrik eder, ilerideki çalışma ve sosyal hayatınızda başarılar dileriz. 

Aşağıda konu başlıkları halinde verilen 1) Poster Sunumları, 2)-Sözlü Sunumlar ve  3)-2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Program Çıktıları Değerlendirme Anketi  başlıklı kısımları dikkatlice okumanızı tarif edilen eylemleri tarif edildiği şekilde yerine getirmenizi ve göndermeniz istenilen belgeleri belirtilen süre içinde e-posta yolu ile ilgili alıcıya göndermenizi önemle rica ederiz. 

1-) POSTER SUNUMLARI

Poster sunumlarınız 20 Haziran 2025 Cuma günü saat 09:30 – 11:00 aralığında bölümüzün bulunduğu bloğun zemin katına kurulacak olan metal panolara asılmak sureti ile sergilenecektir. Posterler panolara asılırken Fakülte girişi tarafından başlamak sureti ile Konu-1’den Konu 8’e doğru sıralanacaktır. Aynı konu üzerinde çalışan takımların posterleri bitişik panolara asılacaktır. Sergileme süresi boyunca tüm takım üyeleri posterlerinin başında hazır bulunacak, jüri üyelerine ve diğer ziyaretçilere proje çıktılarını posterleri üzerinden tanıtacaklardır. 

Poster şablonu ekte erişiminize sunulmuştur. Tüm proje takımları posterlerini bu şablona riayet ederek hazırlamalı ve bastırmalıdır. Posterinizin ilk kısmında YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü ifadesi, çalışmanın başlığı, takım üyelerinin isimleri, danışman öğretim üyesinin ismi kısımları mutlaka bulunmalıdır.

Hazırladığınız posterlerin dijital kopyalarını danışmanınıza, jüri üyelerinize ve Bitirme Çalışması Komisyonuna e-posta ile iletiniz.

 2-) SÖZLÜ SUNUMLAR

Bitirme Çalışması sözlü sunumları 20 Haziran 2025 Cuma günü saat 11.00 – 16:30 zaman aralığında ekte verilen EHM9000-SÖZLÜ SUNUM PROGRAMI başlıklı dosyada belirtilen saat ve salonlarda gerçekleştirilecektir. Sözlü sunumlara tüm takım üyelerinin katılması ve sözlü sunum yapması zorunludur. Her bir takım için 20 dakika sözlü sunum, 10 dakika soru-cevap ve değerlendirme süresi olmak üzere tüm ön ve son hazırlıklar dahil 30 dakika süre ayrılmıştır. Sunumlarınızı hazırlarken bu süreleri dikkate alınız ve size ayrılan süreyi aşmamaya özen gösteriniz. Sözlü sunumlar programda belirtilen saatte başlayacak olup herhangi bir aksama olmaması için başlama saatinden 15 dakika önce sunum yapılacak salonun önünde ön hazırlıklarınızı yapmış olarak hazır bulununuz.

Sözlü sunum esnasında jüri üyelerinizin sizden Bitirme Çalışması Kitapçığınızda düzeltme ve/veya ekleme/çıkarma talep etmesi durumunda belirttikleri düzeltme ve/veya ekleme/çıkarmaları 3 gün içerisinde yerine getirip nihai raporunuzu danışmanınıza, jüri üyelerinize ve Bitirme Çalışması Komisyonuna (ehmprojekomisyonu@yildiz.edu.tr ) e-posta ile ulaştırınız. Herhangi bir değişiklik talep edilmeyen raporların tekrar gönderilmesine ihtiyaç yoktur.

3) - 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROGRAM ÇIKTILARI DEĞERLENDİRME ANKETİ

Mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimizin bölümümüzün lisans program çıktılarını ne ölçüde sağladıklarını ölçmek ve değerlendirebilmek amacıyla FR-1521-Elektronik ve Haberleşme Müh. Bölümü Program Çıktıları Değerlendirme Anketi.xlsm anketi hazırlanmıştır. Bu anket tamamen istatistiksel veri amaçlı olup sizler tarafından dikkatlice doldurulması bölümümüzde verilen öğrenim kalitesini ölçmek ve yükseltmek için atılacak adımları belirleme konusunda büyük önem arz etmektedir. 

EHM9000 – Bitirme Çalışması Dersini alan tüm öğrencilerimizin bireysel olarak ekte bulunan anket dosyasını indirip doldurarak 20 Haziran 2025 Cuma gününe kadar (ehmprojekomisyonu@yildiz.edu.tr ) e-posta adresine  Ad-Soyad-Program Çıktıları Değerlendirme Anketi başlığı ile göndermelerini önemle rica ederiz. 

 Anketi doldururken ve gönderirken aşağıdaki hususları dikkate alınız.

1. Anket dosyasının başında bulunan Ad-Soyad, Öğrenci No. ve tarih kısımlarını mutlaka doldurunuz.

2. Her bir soruyu dikkatlice okuyarak cevaplayınız.

3. Dosya ismini öğrenci numaranız-Adınız-Soyadınız şeklinde değiştiriniz.

4. Dosyayı yukarıda bahsedilen adrese Adınız Soyadınız-Program Çıktıları Anketi e-posta başlığı ile gönderiniz. 

 

ÖZETLE

Bitirme Çalışması Komisyonuna gönderilecek olan belgeler

  1. Hazırladığınız posterler

  2. FR-1521-Elektronik ve Haberleşme Müh. Bölümü Program Çıktıları Değerlendirme Anketi

  3. Düzeltme talep edilmiş ise düzeltilmiş Bitirme Çalışması Kitapçıkları

Danışman ve Jüri Üyelerinize gönderilecek olan Belgeler

  1. Hazırladığınız posterler

  2. Düzeltme talep edilmiş ise düzeltilmiş Bitirme Çalışması Kitapçıkları

     

ÖNEMLİ NOT: İsrafı önlemek ve tasarrufu artırmak amacıyla Bitirme Çalışması Kitapçıkları basılı olarak toplanmayacaktır. Bitirme Çalışması Komisyonuna ve/veya jüri üyelerinize vermek amacıyla herhangi bir rapor bastırmayınızgetirmeyiniz.

Başarı ve esenlikler dilekleriz,

Bitirme Çalışması Komisyonu