TEB Akıl Fikir Yarışması - İcat Çıkar

Değerli Öğrenciler,

Türk Ekonomi Bankası olarak finans sektöründe bir ilk olan “TEB Akıl Fikir Yarışması - İcat Çıkar”ı bu yıl 15. kez gerçekleştiriyoruz.

Bu yıl sürdürülebilirlik temasıyla düzenlediğimiz yarışmaya Üniversite Öğrencileri ve TEB Müşterileri yarınlara yaşanabilir bir dünya bırakacak finansal ürün ve hizmet fikirleriyleTeknolojik Girişimciler ise sürdürülebilirlik alanındaki proje ve çalışmalarıyla katılabiliyorlar.

TEB Akıl Fikir Yarışması’nda dereceye giren üniversite öğrencilerine ekte detaylarını paylaştığımız finansal ödüllerin yanı sıra MBA Bursu sunulmaktadır.

Yarışmamız öğrencilerimizin yaratıcı ve yenilikçi yönlerini ortaya çıkararak inovasyon potansiyellerini zorlamaları için iyi bir fırsat.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.icatcikar.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.