Staj İlanı (FLO Teknoloji)

FLO Teknoloji olarak genç yeteneklere kapımızı açıyoruz! Teknoloji alanındaki hızlı gelişmeleri yakından takip eden, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli üniversite öğrencilerine yönelik staj programımız başlıyor. Siz de bizimle bu deneyimi yaşamak ve kariyer yolculuğunuzda değerli bir adım atmak ister misiniz?

• Üniversitelerin “Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği” ve “Bilgisayar Mühendisliği” bölümünde öğrenciysen,
  • 2-3-4. sınıf öğrencisiysen,
  • Okulun sigortanı karşılıyorsa,

FLO Teknoloji’de staj yapmak istiyorsan;

• Yapay zeka, iş zekası ile ilgilenen arkadaşlar için İş Zekası ve Veri Bilimi ekibimizde,
  • PHP, .Net ile ilgilenen arkadaşlar için Yazılım ekibimizde,
  • Android, IOS yazılım ile ilgilenen arkadaşlar için Mobil Yazılım ekibimizde,
  • Ürün yönetimi ile ilgilenen arkadaşlar için Ürün Yönetimi ekibimizde,
  • tecrübe edeceğiniz istihdam süreçlerinizi eğitim ile pekiştirmeyi amaçlıyoruz.

FLO’da profesyonel ağını genişletip gerçek projeler üzerinde çalışarak kariyerini şekillendirme imkanı bulabilirsin.

Başvurunuz için özgeçmişinizi sinem.cakir@flo.com.tr mail adresine 22 Mart 2024 tarihine kadar iletebilir, her türlü sorunuz için mail adresi aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.