Mezuniyet Sınavları Başvurusu Hk.

Sevgili Öğrenciler,

2015-2016 yılı Akademik Takvimindeki sıkışıklık nedeniyle Mezuniyet Sınavı başvuru süreci Bütünleme Sınav Süreci ile çakışmaktadır.

Daha önce gönderilen Mezuniyet Sınavı sürecinde, “Fazladan alınan ve başarısız olunan Mesleki Seçmeli ders/ dersleri olan ve mezuniyet sınavına girmek isteyen öğrencilerin, fazladan alınan(başarısız) derslerini sildirmeleri için İlgili Bölüm Başkanlıklarına dilekçe ile başvurmaları” için verilen tarihler 18-20 Ocak 2016 olarak belirlenmiştir.

22-23 Ocak 2016 tarihlerinde Bütünleme sınavına giren  ve 18-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Mezuniyet Sınavına başvuru yapamayan öğrencilerin olması durumunda, bu öğrencilerin mağdur olmaması için  Fakülte Yönetim Kurulu tarihleri de göz önünde bulundurularak Bölüm Başkanlıklarınca fazladan alınan ve başarısız olunan Mesleki Seçmeli ders/ derslerini sildirmek isteyen öğrencilerin başvuruları 25 Ocak 2016 tarihi mesai bitimine kadar alınacaktır.

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı