Empatech Teknoloji Programları

EMPA Elektronik firması Empatech isimli teknoloji programları ile  3. ve 4. sınıf öğrencileri ve yeni mezunları hayata hazırlamayı amaçlıyor. Bu bağlamda aşağıdaki programlar kapsamında öğrencilerimize destek olmayı planlıyor. Programların detayları aşağıda verilmiştir. İlgilenen öğrencilerimizin ilgili linkten kayıt yaptırması gerekmektedir.

*****************************************************************************************************************************

empa:::tech  2. yılında!

İŞ DÜNYASINA İLK ADIM…

Empa Elektronik, teknoloji programlarıyla üniversite öğrencilerini (3.-4. sınıf) ve yeni mezunları iş hayatına hazırlıyor.

Program I

Üniversite Proje Destek

Üniversite tez ve projelerine destek sağlıyoruz. Programımız öğretim yılı boyunca bir kez uygulanıyor. Öğretim yılı başlamadan önce ilgili üniversite hocalarımızla birlikte, EMPA’nın endüstrideki yaygın uygulamalardan önerdiği 5 konuyu lisans bitirme tezi olarak belirliyoruz. Sonrasında üniversite, belirlenen konuların seçilen öğrencilere tez olarak verilmesini sağlıyor. Ardından EMPA hızlıca son çıkan ilgili geliştirme ortamlarını üniversiteye hibe ediyor ve öğrencilerimiz tezlerini yıl içerisinde geniş imkânlarla gerçekliyorlar.

Program II

Elektronik Endüstrisini Tanıma

Türk Elektronik Endüstrisi ve Yüksek Öğreniminin buluşmasını ve ortak gelişimini sağlıyoruz. Programımız öğretim yılı boyunca bir kez uygulanıyor. Öğretim yılı başında en istekli gördüğümüz ve ilgili hocalarımızla belirlediğimiz sınırlı sayıda öğrencimizi (3.-4. sınıf) yıl boyu özel bir deneyime çıkarıyoruz. Yolculuğumuz EMPA’nın misafirliğindeki sektör tanıtım toplantılarıyla başlayıp, dünyanın önde gelen yarıiletken üreticilerinin Türkiye ofisleriyle devam ediyor. Bunların yanı sıra o yıl düzenlenen bazı teknoloji seminerlerine de birlikte katılıyor, endüstrimizin önemli elektronik üreticilerini birlikte ziyaret ediyoruz.

Program III

Teknoloji Pazarlama ve Mentörlük

Dünyada elektronikteki son gelişmeler ışığında öğrencilere rehberlik ederek onları iş hayatına hazırlıyoruz. İlk ikisinden farklı olarak bu programı her sömestr tekrarlıyoruz. Uluslararası anlamda elektronik piyasasının işleyişini ve ürünlerin pazarlamasını öğrenmek isteyen 3 öğrencimizi seçip, EMPA yöneticileri ile gerçek iş hayatında detaylarla dolu bir yolculuğa çıkarıyoruz. Aşamalarımız: Sektör ve uygulama tanıtımları, pazarlama ve proje takip, satışın evreleri ve uygulamalı çalışmalar. Programımızı, yöneticilerimizin tecrübelerini öğrencilere birebir görüşmelerle aktaracakları ve çok değerli tavsiyelerde bulunacakları özel mentörlük seanslarıyla da zenginleştiriyoruz… Bu şansı elde edecek öğrencilerimizi şimdiden kutlarız.

Kayıt için http://www.empa.com/empatech.html

Son kayıt tarihi 11 Kasım 2013