(EHM9000 – Bitirme Çalışması Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine) 2022-2023 Bahar Dönemi Program Çıktıları Değerlendirme Anketi

Sevgili öğrenciler,

Öncelikle, mezuniyet aşamasına gelmiş siz değerli öğrencilerimizi tebrik eder, ilerideki çalışma ve sosyal hayatınızda başarılar dileriz.

Mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimizin bölümümüzün lisans program çıktılarını sağlayıp sağlamadıklarını değerlendirebilmek amacıyla FR-1521-Elektronik ve Haberleşme Müh. Bölümü Program Çıktıları Değerlendirme Anketi.xlsm anketini hazırlanmıştır. Bu anket tamamen istatistiksel veri amaçlı olup sizler tarafından dikkatlice doldurulması bölümümüzde verilen öğrenim kalitesini ölçmek ve yükseltmek için atılacak adımları belirleme konusunda büyük önem arz etmektedir.  Anket dosyasını yukarıdaki  linkten veya paylaşılan ekten indirip doldurarak  16 Haziran 2023 Cuma günü  mesai bitimine kadar ehmprojekomisyonu@yildiz.edu.tr  e-posta adresine  Adınız-Soyadınız- Program Çıktıları Değerlendirme Anketi  başlığı ile göndermenizi rica ederiz.

Azami katılım gösteriniz.

Anketi doldururken ve gönderirken aşağıdaki hususları dikkate alınız.

1. Anket dosyasının başında bulunan Ad-Soyad, Öğrenci No. ve tarih kısımlarını mutlaka doldurunuz.
  2. Her bir soruyu dikkatlice okuyarak cevaplayınız.
  3. Dosya ismini öğrenci numaranız-Adınız-Soyadınız şeklinde değiştiriniz
  4. Dosyayı yukarıda bahsedilen adrese Program Çıktıları Anketi - Adınız Soyadınız bağlığı ile müstakil bir e-postada gönderiniz. Bu e-postaya cevap olarak göndermeyiniz.

Başarı ve esenlik dileklerimizle,

Bitirme Çalışması Komisyonu