Danışman-Öğrenci Toplantıları

Sevgili Öğrencilerimiz,

Öğretim Elemanlarımızın lisans öğrencileri ile yapacakları danışmanlık toplantılarına ilişkin bilgilere ekteki listeden ulaşabilirsiniz.

Ders seçimi ve ders program çıktılarınızın ve akademik gelişimlerinizin değerlendirilmesi, kariyer planlarınıza destek olunması ve yol gösterilmesi amacıyla; 21/Eylül/2022-02/Ekim/2022 (online/yüz yüze) ve 5/Aralık/2022-18/Aralık/2022 (yüz yüze) tarihleri arasında, dönem bazında iki kez, düzenlenecek Danışman-Öğrenci Toplantısı’na katılmanız zorunluluk haline getirilmiştir. İlan edilen gün ve saatlerde yapılacak toplantılara katılamayan öğrencilerimizin geçerli mazeretlerini Bölüm Başkanlığına dilekçe ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu bağlamda, öğrencilerimizin; ilan edilecek gün ve saatlere dikkat etmeleri hususunu önemle hatırlatır, başarılı ve sağlıklı bir dönem geçirmelerini dileriz.

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı