Boğaziçi EnterPrize - YTÜ

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü olarak bu sene ilk kez EnterPrize adında bir Girişimcilik Yarışması düzenliyoruz. Yarışmamızın başvuruları açıldı, e-ticaret, sosyal girişimcilik ve perakende sektörü dışında teknoloji sektöründe de bir çok başvuru almayı bekliyoruz. Teknoloji tabanlı projeler için yüksek teknoloji içeren ofis desteği, 75.000 TL'lik maddi ödül, prototip geliştirilmesine yardımcı olmak ve patent alımında desteklemek gibi ödüllerimizin yanı sıra, SAP'nin birinci gelen elektronik haberleşme alanındaki teknoloji tabanlı projeyi Silikon Vadisi'ne götürmesi ödülümüz mevcut. Bu aşamada sizin fakültenizdeki değerli mühendis adaylarının yarışmamızdan haberdar olması bizim için büyük önem taşıyor.

İnternet sitemiz www.bogazicienterprize.com .

Saygılarımla.

Nursu Aydoğan