Bitirme Projeleri Yarışması

Sevgili Bitirme Projeleri Yarışmacısı öğrencilerimiz:

Fakültemizin organize ettiği proje yarışmasına katılan tüm öğrencilerin / takımlarin bitirme tezlerini pdf formatında 10 Haziran Salı gün bitimine kadar aşağıdaki e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir:

ytu.eef.bitirme@gmail.com <ytu.eef.bitirme@gmail.com>

Yarışma, poster sunumu şeklinde 17 Haziran Salı günü olacaktır. Takım olarak başvuran öğrenci gruplarının projeleri, tek poster sunumu şeklinde olacaktır. Posterlerinize yazmanız gereken Proje numaralarınız, ilişikteki word dokumanındadır. Ayrıca bu dokumandaki bilgilerinizi listeden kontrol ediniz, düzeltme gerekiyorsa verilen e-mail adresine bildiriniz.

Zorunlu Poster ebati : Genislik : 59.4,  Yukseklik 84.1 cm (A1 boyutu).

Tavsiye edilen poster sablonu ilişikte power point (ppt) olarak verilmistir.

Tüm öğrencilerin o gün posterlerini, belirlenecek panolara asıp, sektör ve akademik jüri değerlendirmeleri için posterlerinin yanında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Tüm yarışmacı öğrencilerimize başarılar dileriz.

YTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi
Elektronik ve Haberleşme Müh.Böl.
2014 Bitirme Projeleri Yarışması Bölüm Komitesi

Email: ytu.eef.bitirme@gmail.com

Tavsiye edilen poster formatı: /images/files/EEF_Bitirme_Proje_Yarismasi_tavsiye%20edilen%20POSTER%20format.ppt

Proje Yarışması Grupları:/images/files/Bitirme%20Proje%20yarismasi_gruplar.docx