Ana içeriğe atla

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR Y.Y. MEZUNİYET SINAVI HK.

Sevgili Öğrenciler,

 

 

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda yapılacak olan Mezuniyet Sınavı başvuru bilgileri ve tarihleri için tıklayınız.

 

 

Not: Mezuniyet sınavına girecek olan öğrencilerin  fazladan alınan Mesleki Seçmeli ders / derslerin silinmesi için Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığına 20 - 21 Haziran 2016 tarihleri arasında  dilekçe ile başvuru yapılacaktır. Alınan dilekçeler Elektrik-Elektronik Fakültesi Dekanlığına iletilecek ve bu dersler Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile silinecektir.

 

 

Açıklama: Mezuniyet Sınavına başvuru USİS sistemi üzerinden 01 Temmuz 2016 tarihinde yapılacaktır. USİS sisteminde "Öğrencinin Aldığı Dersler" kısmında iki adetten fazla DC' nin altında saydırılmamış (yıldızsız) ders notu olması halinde sistemden başvuru yapamayacağınızdan dilekçe ile ders / derslerinizi sildirmiş olmanız gerekmektedir.

 

 

DİKKAT: Mezuniyet sınavına girilecek yarıyıl için, ders seçimi yapmamış, ancak mezuniyet sınavından yararlanacak öğrencilerin, sınava girecekleri yarıyıl için katkı payı-öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

 

Bilgilerinize.

 

 

 2015 Bahar Mezuniyet Sınav Süreci

 

 

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı